børne neglelak

Neglelak til børn uden farlige stoffer

Det er selvfølgelig altid en individuel vurdering om man ønsker at ens børn bruger neglelak eller ej.

De fleste neglelakker er efterhånden, som minimum ved at være, 3-free, hvilket betyder at de ikke indeholder de 3 farligste allergener: formaldehyd, toulen og DBP.

Der er kommet mange neglelakker på markedet som er både 5-free og 7-free, hvor der er fjernet endnu flere, af de potentielt "farlige" stoffer og mulige allergener.

På siden her kan du finde de neglelakker jeg vil anbefale at bruge til børn, og som mine egne børn også selv får lov at lege med. Du kan læse mere om mærkerne nedenfor. 

Det er vigtigt, at børn kun leger med neglelak under opsyn, og selvom neglelakken er vandbaseret, så vil jeg stadig ikke anbefale at få det på huden - det er der absolut ingen grund til, da det blot er en unødvendig overeksponering.

 

Piggy Paint
Er en naturlig, miljøvenlig neglelak til børn, som er vandbaseret. Det er en gift-fri, hyperalergensk formel, som er sikker at bruge på alle små børne fingre.

Piggy Paint tørrer til et hårdt og holdbart finish, som nemt kan fjernes med den miljøvenlige, næsten lugtfrie neglelakfjerner fra Piggy Paint. Som også er produceret i USA.

SOPHi
Bliver produceret af Piggy Paint, og er derfor også en vandbaseret neglelak, som er miljøvenlig.

Moyra Børneneglelakker er vandbaserede neglelakker. Det er en neglelak perfekt til børn. De børnevenlige neglelakker er lugtfrie, vandbaseret, uden farlige og giftige stoffer og er ikke brændfarlige. De vaskes nemt af med vand og sæbe så der behøves ikke at bruge acetone eller neglelakfjerner for at fjerne dem. 

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-3 dage

Chat med os

Chat med os