børne neglelak

Neglelak til børn uden farlige stoffer

Det er selvfølgelig altid en individuel vurdering om man vil bruge en neglelak til børn eller ej. 

De fleste neglelakker er efterhånden, som minimum, 3-free, hvilket betyder at de ikke indeholder de 3 farligste allergener: formaldehyd, toulen og DBP. 

Der er kommet mange neglelakker på markedet som er både 5-free og 7-free, hvor der er fjernet endnu flere, af de potentielt "farlige" stoffer og mulige allergener.

På siden her kan du finde de neglelakker jeg vil anbefale at bruge til børn, og som mine egne børn også selv får lov at lege med. Du kan læse mere om mærkerne nedenfor. 

Det er vigtigt, at børn kun leger med neglelak under opsyn, og selvom neglelakken både er vandbaseret eller allergicertificeret, så vil jeg ikke anbefale at få det på huden - det er der ingen grund til, da det blot er en overeksponering. 

By K - allergicertificeret neglelak

By K er et dansk neglelak brand, som har fået sine neglelakker allergi certificeret. Det betyder, at neglelakkerne er gennemgået grundige test som vurderer produkternes risiko for at give allergi - og produkterne skal selvfølgelig bestå alle tests for at blive certificeret. 
Alle de By K neglelakker du ser på siden her er allergicertificerede.

Color by MINTA er MINTAs eget neglelakbrand som er produceret i samarbejde med By K - neglelakkerne er ikke allergitestet, men indeholder de samme ingredienser og er derfor ligeså sikre som By Ks allergicertificerede neglelakker.

Moyra Børneneglelakker er vandbaserede neglelakker. Det er en neglelak perfekt til børn. De børnevenlige neglelakker er lugtfrie, vandbaseret, uden farlige og giftige stoffer og er ikke brændfarlige. De vaskes nemt af med vand og sæbe så der behøves ikke at bruge acetone eller neglelakfjerner for at fjerne dem. 

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark fra dag til dag

Chat med os

Chat med os