• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Guide-til-water-decals

Sådan bruger du water decals på neglene

Water decals er en super smart metode til dig, der elsker flotte motiver på neglene, men som måske ikke lige er den største frihåndskunstner.

Med water decals får du nemlig et ark med mønster på, som du overfører til neglene ved hjælp af vand.

Hvad er water decals?

Water decals fås i et væld af mønstre og farver, men fælles for alle er, at du får et ark papir, der indeholder nok decals til at dække alle 10 fingre – og ofte med lidt overskud til en frisk fransk manicure eller lignende på et andet tidspunkt.

 

Hvordan bruger man water decals?

  1. Klargør neglen

Water decals skal placeres på en ren og tør negl. Sørg derfor for at top coaten på din neglelak er helt tør eller læg et lag base coat på din naturlige negl, hvis du ikke ønsker farvet base, så water decalen har noget at gribe fast i og så du beskytter din naturlige negl mod misfarvning og lignende.

  1. Klip water decals til

Det første, du skal gøre, er at klippe motiverne til, så de passer i størrelsen til dine negle. Man behøver ikke være helt præcis, men jo tættere du kan komme på din negls form og størrelse, jo nemmere bliver det senere.

  1. Fjern filmen

Når du åbner pakken med water decals, vil arket have et beskyttende lag film hen over motiverne, for at de ikke bliver gnedet af inde i pakken. Derfor skal du fjerne denne film, inden du kan overføre motivet.

  1. Blødgør i vand

Når du har fjernet filmen fra arket, skal du blødgøre arket i vand, så motivet slipper papiret. Læg derfor water decal i vand i 10-12 sekunder indtil arket bagved slipper motivet og du nemt kan glide motivet af papiret. 

  1. Placér på neglen

Efter du har skilt papiret og water decal ad, er det tid til at placere motivet på neglen. Det kan du gøre ved forsigtigt at placere motivet med din finger eller en pincet.

Water decals er ofte meget tynde, så vær forsigtig med den, så den ikke folder ind i sig selv, for så klistrer den sammen og er tæt på umulig at folde ud igen.

Du kan måske have held til at flytte lidt rundt på decalen på neglen efter placering, men det er en fordel at få den placeret så korrekt som muligt i første forsøg, inden decalen tørrer.

  1. Lad decalen tørre
  2. Fjern overskydende decal

Måske har du ikke fået klippet decalen helt præcist til, så der er overskydende decal omkring neglebåndene eller negletippen? Det fjerner du nemt med neglelakfjerner og en skråpensel.

Hvil penslen med neglelakfjerner på det overskydende decal et par sekunder, indtil decalen opløses.

  1. Afslut med top coat

Når du water decal er helt tør, skal du slutte af med et lag top coat for at beskytte overfladen og sikre lang holdbarhed.

 

Hvordan fjerner man water decals?

Water decals fjernes med helt almindelig neglelakfjerner.

Tilknyttede produkter