• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Neglelak til børn

Neglelak til børn og gravide uden farlige stoffer

Ligesom for voksne er neglelak en måde, hvorpå et barn kan udtrykke sig. Måske synes de bare, det er sjovt at have farve på fingrene, måske er det fordi de har set mor lægge neglelak og gerne vil være som hende. 

Ofte er det i hvert fald en vurdering, man skal tage, når man bliver forælder, om man ønsker, at ens børn bruger neglelak eller ej, hvis man er bekymret for at udsætte sine børn for kemi.

De fleste neglelakker er efterhånden som minimum 3-free, hvilket betyder at de ikke indeholder de 3 farligste allergener: formaldehyd, toulen og DBP.

Der er kommet mange neglelakker på markedet som er både 5-free og 7-free, hvor der er fjernet endnu flere af de potentielt "farlige" stoffer og mulige allergener. Derfor er der altså mange gode muligheder for neglelak, som er børnevenligt. 

Men den allermest børnevenlige mulighed er helt klart vandbaseret neglelak, som ikke indeholder farlig kemi.

Vandbaseret neglelak til børn og gravide

Vandbaseret neglelak er baseret på vand, hvilket gør at det ikke har nogen lugt og ingen kemi.

Vandbaseret neglelak er altså super allergivenligt og kan bruges til børn, det kan bruges, hvis du ikke kan tåle neglelak eller hvis du er gravid.

En af de store fordele ved vandbaseret neglelak er også, at du ikke behøver neglelakfjerner for at fjerne det igen. Når neglelakken er helt tør, og gerne har været på neglen et par dage, kan den trækkes af neglen, så du ikke behøver at bruge kemikalier.

Med vandbaseret neglelak kan du altså trygt lade dine børn udtrykke sig kunstnerisk via neglelakken. 

Hvilke mærker er vandbaserede?

Piggy Paint

Piggy Paint er en naturlig, miljøvenlig neglelak til børn, som er vandbaseret. Det er en gift-fri, hyperalergensk formel, som er sikker at bruge på alle små børne fingre.

Piggy Paint tørrer til en hård og holdbar finish, som nemt kan fjernes med den miljøvenlige, næsten lugtfrie neglelakfjerner fra Piggy Paint. Som også er produceret i USA.

SOPHi

SOPHi bliver produceret af Piggy Paint, og er derfor også en vandbaseret neglelak, som er miljøvenligt.

Moyra Børnelak

Moyra Børneneglelakker er vandbaserede neglelakker. Det er en neglelak perfekt til børn. De børnevenlige neglelakker er lugtfrie, vandbaserede, uden farlige og giftige stoffer og er ikke brandfarlige. De vaskes nemt af med vand og sæbe så der behøves ikke at bruge acetone eller neglelakfjerner for at fjerne dem.

Tilknyttede produkter