• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.

Hvordan man fjerner akrylnegle derhjemme: En simpel guide

Det kan være en vanskelig proces at fjerne akrylnegle, men med de rigtige værktøjer og instruktioner kan det gøres derhjemme. I denne guide vil vi gennemgå de trin, du skal tage for at fjerne dine akrylnegle sikkert og effektivt. Så uanset om du ønsker at spare penge ved at fjerne dem selv, eller om du har travlt og ikke har tid til at tage til salonen, så følg disse enkle trin, og du er godt på vej!

 

Dette skal du bruge for at fjerne akrylnegle

Det første, du skal gøre, er at samle dine forsyninger. Du skal bruge acetone, vatkugler, alufolie, en neglefil og neglebåndsolie. Når du har det hele klar, begynder du med at file det øverste lag af dine negle ned. Dette vil hjælpe acetonen med at trænge ind i akrylen og nedbryde den hurtigere.

 

Fremgangsmetode til fjernelse af dine akrylnegle

Dernæst skal du dyppe en vatrondel i acetone og lægge den oven på neglen. Pak hver finger ind i folie for at fastgøre vatkuglen, og lad neglene trække i ca. 20 minutter.

 

Efter 20 minutter skal du kontrollere, om akrylen er begyndt at løfte sig fra dine naturlige negle. Hvis det er tilfældet, skal du bruge en neglebåndsskubber eller en rosenpind til forsigtigt at skubbe akrylet af. Hvis akrylen stadig ikke flytter sig, skal du lade den ligge i blød i et par minutter længere.

 

Når størstedelen af akrylen er blevet fjernet, skal du gå over dine negle med en neglefil for at glatte eventuelle ru kanter ud. Til sidst skal du vaske dine hænder med vand og sæbe for at fjerne alle spor af acetone, og smøre dem ind i neglebåndsolie for at pleje dem.

 

Og det er det! Du har fjernet dine akrylnegle derhjemme med succes. Giv dig selv et klap på skulderen, og nyd dine smukke naturlige negle!

 

Hvis du fandt denne guide nyttig, skal du huske at tjekke vores andre skønhedstips og tricks. Og glem ikke at dele dette med dine venner, der overvejer at at fjerne deres egne akrylnegle!

Tilknyttede produkter