• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.

5 ting du ikke vidste du kunne med neglelak

Forhindrer at dine nye smykker går til

Når luft rammer metallet på din nye ring, så begynder den oxidere og det kan få dem til at skifte farve. Klar lak eller topcoat dette holder luften væk fra metallet, og får dine smykker til at blive ved med at se nye ud i længere tid.

 

Stop løbere i dine nylonstrømper

Vi har vel alle været der... Du er kommet på arbejde og nu bemærker du en løber i dine nylonstrømper. For at undgå at skaden bliver værre, så skal du sørge for at have en klar neglelak i din taske eller ved dit skrivebord. Så kan du smøre lidt neglelak ovenpå løberen, og når det er størknet, så løber de ikke længere.

 

Tråd en nål hurtigere

Hvis du trækker en flosset tråd henover en neglelakspensel et par gange, så vil det hærde tråden og gøre den stiv nok til at du meget nemmere kan få tråden igennem nålen.

 

Organiser dine nøgler

Du kan farvekode dine nøgler så du nemt kan huske hvilken nøgle der hører til hvilken lås. Udover at være praktisk, så får du også en nøglering der er fyldt med regnbuens farver. Og et enkelt lag farve på nøglen gør det ikke til et problem at stikke den ind i låsen.

 

Red slidte sko

Det kan være svært at finde lak til en farverig sko, så prøv at finde en matchende neglelak i stedet for. Brug neglelakken til at male oven på ridser og slidmærker. Men lav lige en farveprøve på dine egne negle først, for at være sikker på at farven matcher dine sko.