Minta.dk - En verden af neglelak
Forside Neglelak - farver

Blå Neglelak

Blå Neglelak

På denne side findes et bredt udvalg af blå neglelakker. Den blå farve giver en dejlig ro og passer fantastisk til jeans eller kjole. Brug den til fest, ved stranden, i byen eller bare i hverdagen, hvor det bare lige giver et ekstra pift. Trenden for 2019 har været meget kreativ med neglelak, glimmer, matte negle og ofte kreative løsninger med bling, bling af forskellig art.

Det siges, at den blå farve giver balance samt en form for fred i kroppen. Den kan bruges som symbol eller simpelthen bare fordi man er vild med farven blå og føler den passer godt til ens hud, tøj, humor etc. Hvem elsker ikke at ligge i græsset og se op på en blå himmel med små hvide skyer, der stille flytter sig stille?

Her er de 12 mest populære blå neglelak:

« 1

Husk på at kvalitet skal være i orden, køber du billig neglelak fra f.eks. Wish kan du aldrig være helt sikker på at kvaliteten er i orden eller for den sags skyld hvad slags kemiske ingredienser der er puttet i. Her på MINTA finder du både neglelak til gravide og til børn i et væld af farver. Mange gravide samt nybagte mødre som ammer kan godt være betænkelige ved brugen af neglelak, derfor sørg for at købe kvalitet, hvor du ikke skal frygte for diverse parabener eller kemiske stoffer. Her på MINTA har vi et stort og bredt udvalg, hvor både mor og barn kan være trygge ved brug.

Kreativiteten har ingen ende, brug Google eller Youtube til at søge inspiration, her finder du masser af kreative løsninger på hvordan du bedst får en flot blå farve med en fantastisk finish, eller måske en måde at blande de blå nuancer, så du får fantastiske flotte negle. Husk vores topcoat for længere holdbarhed og flot finish.